Thomas Klein heeft met zijn artikelen serie "DrDialog, or: How I learned to stop worrying and love REXX" een goede inleiding gegeven voor het gebruik van DrDialog, een ontwikkelomgeving voor REXX programma's met een grafische gebruikers interface. Aflevering 1 is in september 2002 gepubliceerd in VOICE. Deel 14 is verschenen in juni 2005.

Hoewel VOICE zeer toegankelijk is, is het nog een hele zoekklus om alle artikelen over DrDialog bijeen te krijgen. Aflevering 3 is daarbij bovendien niet overal te downloaden. Ik heb alle Engelstalige HTML afleveringen bijeengebracht en er een index voor gemaakt van waaruit elke aflevering is op te starten.

menu voor het starten van Dr.Dialog afleveringen


Voorts zijn alle artikelen zodanig bewerkt dat keuzes tussen vooruit en achteruit je naar een volgend of vorig artikel brengen. Met DrDialog index kom je weer bij het menu terug. Alle artikelen kunnen bijeengebracht worden in één directory.

Hieronder kunt u de VOICE artikelenserie "DrDialog, or: How I learned to stop worrying and love REXX" van Thomas Klein downloaden.

Download
drdialog_instructie.zip (1.325Kb)