Welkom

Welkom op de website over mijn modelspoorbaan in schaal N (1:160). Er is nog niets, wat ik heb is een idee dat is uitgewerkt in een aantal tekeningen. Nu ben ik nog bezig met het verzamelen van informatie en materiaal. Het gekozen tijdvak (epoche) is IIb en dat is zo ongeveer van 1925 tot 1937, dit is de periode van de Deutsche Reichsbahn-Gesellschaft. Ik heb gekozen voor voorjaar/zomer 1933-1935, zo tegen het einde van de DRG.

De website is net zoals de modelbaan nog in ontwikkeling en zal regelmatig worden ge-update. Zie eventueel de pagina "wijzigingen". Op de pagina tips en trucs laat ik onder andere zien hoe je bepaalde modellen locomotieven kunt ombouwen.

Browsers

Ik gebruik geen cookies en Java script wordt soms gebruikt bij de presentatie van fotomateriaal. De pagina's zijn opgebouwd in puur html en zouden in alle typen en merken browsers, die "HTML 4.01 Transitional" ondersteunen, gelijke resultaten moeten laten zien. De pagina's worden getest op correct gebruik van code en syntaxis. De keuze voor "HTML 4.01 Transitional" ligt gelegen in het feit dat de code in de meest gebruikte browsers correct en op gelijke wijze wordt verwerkt. Deze site is ontwikkeld op een systeem met een scherm ingesteld op 1024x768.